Semestern bokad!!!

Äntligen har man något att börja se fram emot och ute kan man ibland känna lukten av vår! Eller så är det bara inbillning för att det redan är februari. Men det var en skön känsla att hugga is från garageuppfarten igår och strö salt och höra hur det knakade. Idag är det förvisso åter 4–5 minusgrader men det känns överkomligt för nu går det åt rätt håll. Igår bokade vi semestern som vi ska fira i stuga på Rånö tillsammans med Ulrika och Mattias. Rånö är mitt paradis i södra skärgården för sin underbara restaurrang och miljö. Där ifrån tar vi sedan lätt båten ner till Nåttarös stränder som får än att tro att man är i ett helt annat land trots att vattentemperaturen ofta gör en starkt påmind om att det fortfarande är Sverige. Men sanden är som potatismjöl och jag längtar verkligen efter att sitta på Rånö-källan och dricka några goda pilsner till något bra coverband eller sitta och grilla sent vid havsbrynet någon sen kväll när barnen somnat. Det ska bli underbart!!

[tags]Semester, Rånö[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.