Äntligen en kollega

joachim Jag började för länge sen att få mina chefer att inse att vi behöver vara fler på Stockholmskontoret för att detta ska bli bra och Joche har gästspelat så många gånger att det nästan börjar bli fånigt. Jag behöver ju hjälp med installationer och liknande — alldeles bortsett från att det är urtråkigt att sitta själv hela dagarna.

På mässan ID-dagarna 2006 hade vi en första rejäl träff och diskuterade framtid och nu är framtiden verklighet äntligen :-)

Igår var Joches första dag på kontoret och det firade vi med ett besök på krogen Soldaten Svejk som är ett av våra favorithak alla kategorier. När man festar på Svejk är det god och mycket mat och öl som gäller såklart och deras schnitzel i storlek av ett dasslock med stekt potatis som gäller.

Enda nackdelen med Svejk är väl att det är lite bullrigt och trångt, så även denna kväll. När våra bordsgrannar skulle ut och röka så hällde en av dem ett stop pilsner rakt över maten och i knät på Joche. ganska blött och otrevligt även om Svejk försåg honom med en ny stadig portion schnitzel.

Trevligt hur som helst och nu ska vi sätta fart med alla planer! Vi har ju jobbat ihop tidigare och det har fungerat bra.

Läs Joches version av historien i hans blog, En blöt krogkväll…

[tags]Soldaten Svejk, Krogen[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.