Ny mobiltelefon, HTC mTeor

htc-mteorIdag har jag fått en HTC mTeor, en Windows Mobile-telefon som ser ut som en normal telefon med numerisk knappsats. Den har Smart Phone edition av Windows Mobile 5 och således kalender, kontakter, uppgifter och annat. Det fina är att den går att synca med Active Sync vilket ger en väldigt stabil syncfunktion som inte buggar så som Nokias PC Suite.

Nackdelen med Windows-telefonerna är väl möjligen batteritiden som är avsevärt sämre. Dock laddar den via USB. Trevlig och kompakt. Tyvärr har den lite klen CPU så det syntetiska talet jag har installerat hackar lite Det är lite tråkigt. Men jag tror det kommer bli kanon.

[tags]Mobiltelefon, Mobiltelefoner, Windows Mobile, Symbian, SmartPhone, Smart Phone, HTC, Nokia[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.