Radiostyrd båt del II

dragon-hobby-challenger2Idag var jag och MP ute på Wik-Inn för att titta till och fixa med båtarna. Som av en händelse råkade vi ta med Challenger-båten som jag monterade klart igår kväll för att testköra den. Och det gick ganska bra. Den var lite sur i början men kanske inte så konstigt när den är alldeles ny. Vi fick ta Micron ut några gånger för att hämta den men sedan gick det bättre.

Det var en blåsig och regnig dag och det var lite gropig sjö även inne i viken så man fick ta det lite lugnt i svängarna. Det var i alla fall riktigt roligt! Klart mycket roligare än metanoldrivet som är så svårstartat och pyssligt att köra med. I den här sitter samma motor som i grästrimrar och liknande så man tankar, drar igång och kör, helt suveränt kul!

[tags]Båtar, Hobby, RC-båt, Radiostyrd, Radiostyrt[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.