Skadan blottad!

Och dessutom på väg att lagas.

Jag som lekman tyckte inte det såg så allvarligt ut. I mail från min marina beskrev man skadan som ”vidsträckt” men beskrev inte så mycket mer än så och jag tänkte mig en stor krater i bottenstocken på båten. Idag åkte vi dit och tittade. Skadan var förvisso vidsträckt, ett område på 70–80cm längs kölstocken. Man har gått på i hög fart (om nu den båtens hastighet kan kallas hög fart =)) och fått ett par krosskador på 3–4 ställen längs sidorna på bottenstocken. Inget raktunderifrån. Det var ett antal direkta hål och några icke genomgående bulor. Men på det hela taget såg det OK ut. Det var renslipat och stod för torkning. Senare på kvällen ringde min far som kört förbi och tittat och då hade man även lagt ett första plastlager. Det ska antagligen plastas igen, slipas och behandlas men det är på väg åt rätt håll. Båten har ju legat på land i snart en månad vilket jag tycker är lite för lång tid men som sagt, nu är den snart i igen hoppas jag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.