"Gud va du e snuskig Madicken"

loss_nymf_och_stor_lus

”HERRE GUD, DU HAR JU PIPPER I HELA HÅRET!”

Nu har vi provat cancer, vattkoppor och lite annat smått och gott, och nu kan vi glädjande nog lägga till även huvudlöss på den listan :) Hela familjen har löss och ägg i huvet utom lilla Mirre som verkar ha klarat sig. Nu ikväll har vi smetat in oss i sånt där stinkande lusmedel och kammat löss och det ska bli kanon att gå och lägga sig med kliande skitäckligt hår, insmetat med nån spritluktande vätska som gör håret fett och bakåtslickat :) Antagligen har vi gått med det ett tag också, det känns ju extra glädjande. Maria och barnen har klagat på klåda och vi har kört med specialchampo för att vi trott det vart dålig hårbotten men inte har någon av oss haft en tanke på att kolla efter löss. Trots att massor med ungar i vår närhet behandlats för löss vid ett par tillfällen. Hur korkad får man vara? När detta är över har vi förutom fysiskt lidande lagt ner 600kr på äckligt lusmedel, det känns ju kanon!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.