Årets besök på Gröna Lund

Kan man säga att det är en traditon efter 2 eller 3 gånger =)?

I år bestämde vi att åka med Micaela och Håkan vilket va jätteskoj eftersom vi inte ses så ofta. Dessutom har vi barn i ganska lika åldrar och lika många. Och även i år hade vi ett bonusbarn med oss i form av Emma, så nio ungar och fyra vuxna intog Grönan vid 11-tiden efter att först ha stärkt oss med mat på hamburgerhaket på Djurgården. Jag kan inte säga att sånt här är min favoritgrej men barnen hade enormt roligt de första timmarna. Det är väl egentligen sedan när alla börjar bli trötta, griniga och tjatiga som det var dags att åka hem för en timme sedan. Jesper och Emilia drog vinst på chokladhjulet och vi fick 4kg choklad med oss hem!

[tags]Gröna Lund[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.