Äntligen semester!

Det har varit ett långt och händelserikt år, inte minst i arbetslivet. Men nu börjar det äntligen semester!

Idag var vi på jobbet och städade och gjorde i ordning för att kunna stänga ner verksamheten åtminstone tre veckor. Själv ska jag vara ledig 5 veckor och sedan blir det mjukstart i och med ny ledarhund som ska köras in. Idag flyttade Gustav hem till min bror och hans familj. Jag bestämde mig i påskas för att hans karriär som ledarhund skulle ta slut och han skulle på hundskolans inrådan få fortsätta sina dagar som privathund. Det tog emot lite att lämna bort sin kompis, och inte minst om han försvinner någonstans där man inte verkligen är säker på att han får det bra och med jämna melanrum kan verifiera det. Så gör man inte mot en vän. Men hundskolan lät oss placera honom om vi hade möjlighet. Nu är jag övertygad om att Gustav får det kanon och Christopher kan säkert få honom med hård och lugn hand till en trevlig hund igen. Jag själv får semester även på hundfronten till mitten av augusti. Och igår var jag och Maria nere vid marinan och tittade och kors i taket, båten var
sjösatt. Den låg vid bensinbryggan och skvalpade. Vi ska flytta den imorgon om personalen inte redan gjort det. Och tort och fint var det i kölsvinet också. Nu hoppas vi på en varm och skön sommar resten av den med mycket båtåkande!

[tags]Semester, Båtliv[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.