ID-dagarna 2007

Nu har jag deltagit på min andra hjälpmedelsmässa — ID-dagarna på Factory i Nacka Strand. I år var Joches första år på mässan. Men i år var vår monter stökig och mycket alldeles för mycket av oss utställare som trängdes. Så det får bli nytt upplägg nästa år.

På torsdagskvällen var jag och joche på den traditionella leverantörsmiddagen medans våra göteborgskollegor gick på en jubileumsmiddag som tydigen var tråkig och dålig mat och inget alternativ för vår kollega som är vegitarian.

Liten besvikelse att det inte var någon trevlig verksamhet efter mässtidens slut med kollegorna. Så jag och Joche gick ut själva.

[tags]Mässa, hjälpmedel, ID-dagarna, Handikappinstitutet, Synskadad, Synskadade, Blind, Blinda, Funktionshindrad, Funktionshindrade, Tillgänglighet, Factory, Nacka, Nacka Strand[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.