Brev från Faxe del VIII

dsc00005Idag fick vi mail från Faxes nya husse som talade om att Faxe somnade in i fredags, 13 år gammal. Han omplacerades i mars 2002 eftersom hundskolan tyckte att han störde teo i sitt arbete som ledarhund. Delvis var det väl sant eftersom han var väldigt dominant. Men vi valde att omplacera honom eftersom vi hade allt mindre tid för honom och han var den typen av hund som knappast behövde mindre tid.

Omplaceringen skedde genom föreningen Hundis och de hittade en ny husse åt honom. Vi har regelbundet fått julkort och hälsningar från dom under åren vilket har varit väldigt kul. Och vi har förstått att dom haft stort utbyte av varandra och mycket glädje.

Men i fredags var det över. Faxe fick ett långt liv och det är vi också tacksamma för.

[tags]Djur, Husdjur, Hund, Hundar, Labrador, Labradorer, Omplacering, omplaceringshund[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.