Ny garageport

Idag har GaragePort Experten varit här och monterat en ny fin garageport. Vår gamla port var trasig när vi köpte huset. Låset fungerade inte och de hakar som håller porten stängd började ge vika och man kunde rycka upp porten med handkraft. Inte så bra med tanke på att vi både har båt och dyra cyklar där.

Men nu har vi en ny fin port som dessutom är automatisk så att barnen slipper rycka och dra och klättra för att komma åt den. Montören fick jobba lite extra och hjälpa mig bära ut vår lilla båt som låg lite i vägen. Det var väl inte allt igenom populärt men det gick bra. Med rasande fart gick det. Det blev klart samtidigt som vår nya altan blir färdig så det är mycket förändringar till det bättre på en gång.

[tags]Garageport, GaragePort Experten, Renovering[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.