Framsidan klar!!

Äntligen är vår framsida färdigbyggd efter 2½ år. Jag undrar vilka som är mest glada, vi eller grannarna. Fast vi har inte fått några kommentarer så de kan ju tycka både det ena och det andra. Bilder kommer förhoppningsvis snart upp under Huset-länken om vi någon gång kommer oss för. Men fint blev det med ett stort trädäck på ca 45m2 med ett specialdesignat staket som skyddat mot insyn men ändå — tycker vi — är ruskigt snyggt. Designat av min far. Nu återstår baksidan och sedan är vi nöjda. Första vårstädningen efter vi flyttat in ränsade vi hela framsidan från nästan all grönska eftersom det i princip var igenväxt. Sedan tog det lite tid innan vi snyggade upp det och nu känns det bra. Vi fick även vår garageport utbytt idag som inte längre går att låsa och blåser upp av sig själv om det blåser mycket ute — förutom att den var grisful. Kanske inte sådär jättekul att byta och lägga pengar på men nödvändigt och det lyfte hela huset.

[tags]Renovering[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.