Nu äntligen radioamatör

Det tog ungefär 15 år från dess suget infann sig tills jag äntligen tog mig för att certifiera mig!

Och nu är det äntligen över. En kurs över tre helger hos Södertörns Radioamatörer med en utmärkt lärare Ray Band vid rodret och idag första juni skrevs prov på Kvarnbäcksskolan i Jordbro. Det var riktigt nervöst och otäckt och känslan från skolan jag trodde jag glömt av infann sig direkt =) Men förutom tre rena slarvfel varav två elberäkningar där jag räknade rätt med flyttadedecimalkommat åt fel håll så gick det strålande. 36 av 40 om man räknar med dom små idiotfelen, klartgodkänt känns det. Nu får man vänta någon vecka på anropsignalen och certifikatet innan man får trycka in mickknappen på allvar.

[tags]Amatörradio, SK0QO[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.