Ny mobiltelefon, Nokia N82

nokia-n82Så var det då dags att titta på en ny ganska trevlig mobiltelefon, nämligen Nokia N82. Detta är en mobil med inbyggd GPS-mottagare som jag tycker visat sig vara både snabb och tillförlitlig. telefonen har väldigt taktila knappar, åtminstone i sifferdelen medans funktionsknapparna ovanför är betydligt svårare att känna. Speciellt svara och lägg på-knapparna sitter ute i höger och vänster kanter och är dels svåra att känna, dels känns det som de tjärvar lite och tar i skalet när man trycker på dom. Inte så kul känsla.

I övrigt en snabb och bra telefon med FM-radio och i övrigt alla vanliga funktioner man önskar sig. Fungerar snabbt och bra med skärmläsaren TALKS och GPS-hjälpmedelet Wayfinder Access för synskadade.

[tags]Mobiltelefohn, Mobiltelefoner, Mobiltelefoni, Nokia, Nokia N82, Symbian, Symbian 60, Symbian S60, Nuance, Talks, Wayfinder, Wayfinder Access, GPS, Skärmläsare, Synskada, Synskadade, Funktionshindrad, Funktionshindrade, Funktionsnedsättning, Blind, Blinda, Tillgänglighet[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.