Elecraft K2 Kortvågsradio på prov

elecraft-k2Äntligen har jag blivit med kortvågsrigg hemma!

Jag har lånat den än så länge av min radioamatörlärare som ska sälja den men efter några timmars lek har jag väl i princip redan bestämt mig =) Vissa skulle hävda att jag gjort det redan innan men det är enbart obekräftade uppgifter =) Riggen är en Elecraft K2 fullbestyckad med slutsteg på 100 watt, alla filter och antennavstämningsenhet för dubbla antenner och en massa sånt gosigt. Det bästa för mig är att allt man trycker och ändrar på riggen kan man få i röstutmatning på datorn som bekräftelse. Allt i från val av uteffekt, frekvens, filter etc. Om några veckor ska jag bestämma mig, eller meddela att jag bestämt mig =)

73 de sa0bcc Jocke!

[tags]Amatörrdio, Elecraft, Elecraft K2, kortvåg[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.