Börjat läsa ny bok

lat_den_ratte_komma_inNu är hösten verkligen här, det märks både på väder och humör. Den enda fördel jag kan se med hösten är varmt té och mackor och en god bok på kvällarna. Då får gärna stormen ryta utanför husknuten.

Vi har just börjat läsa en ny bok, Låt den rätte komma in av John Ajvide Lindqvist. Vi fick för oss att läsa den eftersom vi råkade se att den går upp på bio i slutet av oktober. Det verkade vara en grymt otcäk och bra film och därför köpte vi den nedladdningsbara versionen av boken och började läsa. Och redan efter några sidor var man fast med hjärtat ihalsgropen. Vi har inte läst ut den än såklart, började igår, men kan redan varmt rekommendera den för er som vill ha lite skräckmys i höstmörkret :-).

[tags]John Ajvide Lindqvist, Låt den rätte komme in, Bokrecention, Vampyrer, Vampyrfilm, Film, Bio[/tags]

En kommentar till “Börjat läsa ny bok”

  1. Så har man då läst ut boken, det tog inte särskilt lång tid. Både jag och Mia satt fängslade ända till slutet. Jag är inte jättebra på att recensera men en bra bok var det, inte min stil riktigt och jag skulle nog inte läsa fler. Men det ”lyckliga” slutet tilltalade mig så därför var den bra. Och läs den, för all del! Ett stycke välskriven skräck med mycket allvarliga betraktelser, tungsint men med mycket ironisk humor.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.