ID-dagarna 2008

Så har då årets hjälpmedelsmässa ID-dagarna ägt rum på Factory i Nacka Strand. Massor av företag har visat sina hjälpmedel för olika funktionshinder och även jag var där med jobbet. det var jobbigt men kul såklart att stå där i tre dagar, träffa och prata med jättemycket människor, både nya och gamla kunder och såklart både träffa och spionera på konkurrenterna :-)

På tisdags- och onsdagskvällen var vi ute med jobbet och åt och drack gott, hade trevligt och pratade affärer. På torsdagskvällen var vi bjudna på middag hos en leverantör som tillverkar syntetiskt tal. Så det är inte utan att man är helt slut idag. Som tur var stängde mässan kl14 så att man kunde packa och komma hem i rimlig tid.

[tags]Mässa, hjälpmedel, ID-dagarna, Handikappinstitutet, Synskadad, Synskadade, Blind, Blinda, Funktionshindrad, Funktionshindrade, Tillgänglighet, Factory, Nacka, Nacka Strand[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.