Båten upptagen

Jag och MP åkte ut till marinan för att sno åt oss en sista tur med båten innan upptagning som jag beställt till nästa vecka. Men när vi kom ut var bryggplatsen tom och båten uppe på land. Lite snopet att inta kaffe sittandes på en båtvagn på land men det gick bra det också. Tittade igen slangar och kopplingar inför vinterkonserveringen. Men det var inte det man var inställd på så inte ens sådana grejer hade jag med mig. Men nu fick jag se båten underifrån också och det såg fint ut, inga skador. Drevet behöver målas lite och bättra på lite där färgen börjat flaga men annars helt ok. Kommer bli en ny erfarenhet att demontera drev. Tjuvkikade på en båt bredvid hur det ska se ut och det verkar inte vara så svårt.

[tags]Båtupptagning, Windy 22[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.