Pinsamt, mycket pinsamt!!!

Jag brukar säga att jag inte följer den här typen av program och här avslöjar jag mig nog lite. Men till mitt försvar kan jag säga att jag inte har något val i hushållet. Men jag kan också säga att det enda vättiga i den här genren ändå var Fame Factory som gick för ett antal år sedan. Där kändes det som seriös tallangjakt och skapande och bra människor hängde med och de sämre åkte ut i god ordning. visst förekom röstning av flickor som kastade ut bra tjejer och läts ämre killar hänga kvar just för att dom var killar och kanske snygga, men Idol tar ändå priset. alla vet i förväg vem som ”sitter säkert” och vem som hänger löst och det är bara för förutsägbart.

Hur Lars kan sitta säkert gång efter annan bara för att han är knasig fattar jag inte, sjunger uruselt och vem skulle någonsin vilja se honom på scen efter programmets slut. Johan — ja duktig och tuff men den killen borde gå hem och vårda sin röst något år eller två till tills man kan bedöma vad det kan bli av honom. För nu låter det inte bra. Skrikigt och sprucket och sitter ändå kvar enbart på grund av att han är kille och poppis bland småflickorna. Tjejer brukar säga att vi killar tänker med våra könsorgan men det här är ändå en masspsykos och hysteri.

Som idag, när en duktig tjej, Loulou Lamotte åkte ut så drog man bara en tung suck. Skitduktig, suverän, speciell och underbar röst och få kritik av juryn för att hon sagt att det kändes konstigt att sjunga ABBA eller hur hon uttryckte sig. Ändå var hon en av dom klart bästa denna kväll.

Nedan ser ni Loulous framträdande och jag skulle inte bli det minsta förvånad om hon går segrande ur detta på så vis att hon är den som slutligen står på scen, säljer skivor och är den folk vill se sen när spektaklet är över. I mig har du i alla fall ett stenhårt fan — som inte ens följer Idol :-)

[tags]Idol 2008, TV4, Loulou, Loulou Lamotte[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.