Abalone Dots

Jag har just fått äran att stifta bekantskap med bandet Abalone Dots, ett tjejband från min gamla hemstad Västervik.

Bandet består av Rebecka Hjukström, Louise Holmer, Elin Mörk och Sophia Hogman. Det som är lite kul är att det visade sig dessutom att jag ”känner” Louise :-) Vi hyrde hus av hennes familj när vi var små. Louise var bebis då och jag måste ha varit 11–12 år gammal.

Bandet spelar en mix av bluegrass, country och svensk folkmusik och har en mycket vacker stämsång och mycket akustiska instrument. Bandet kommer bli mina nya favoriter och jag känner en som måste köpa skivor. Bandet har även varit förband åt Lars Winnerbäck.

Här är deras Youtube-sida och deras Myspace-sida.

Lyssna och njut till deras tolkning av Dolly Parton’s Little sparrow!!!

[tags]Abalone Dots, Lars Winnerbäck, Musik, Västervik[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.