Nya mini-PC-datorer

För några veckor sedan skaffade jag denna lille gulleplutt, enAsus EEEPC 901. Otroligt liten PC utrustad med 1,6MHZ processor, 1GB RAM och 12GB Solid State Disk i Windows XP-versionen och 20GB i Linux-versionen. Snabb uppstart, helt tyst och en enorm batteritid på närmare 5 timmar. Maskinen är utrustad med tre USB-portar, VGA-utgång, trådlöst nätverk och bluetooth. Med sin vikt på 950 gram så är den otroligt liten och smidig. Det enda lite negativa man kan säga är att tangentbordet är lite litet men det är en vanesak är skriva på det. Jag råkade också ut för att systempartitionen blev full efter att Windows XP lagt på alla uppdateringar från Windows update. men det har bara hänt en gång så något måste ha spårat ur vid uppdateringen. Efter ominstallation så har det inte hänt igen.

[tags]Asus, Asus EeePC 901, EeePC, EEE PC, Linux, Datorer, Mini-PC, Minidator, Minidatorer, Netbook[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.