Översovning i skolan

Pysslingen LogotypEn ganska udda grej, har jag aldrig hört talas om tidigare. I Denises Pysslingen-skola hade man mentorsdag igår. Då är tanken att man ska göra något roligt med sin mentor som är hennes klasslärare. Istället för att göra något på dagen bestämde man sig för att sova över i skolan. Så i måndags kväll tog hon sovsäck och en väska packad för veckosemester och åkte till skolan.

På kvällen hade dom teaterföreställning där eleverna skulle framföra en spökhistoria på engelska, man såg på film och åt snacks, lekte burken i mörker och några lekte pussleken :-), dansade, hade kuddkrig med mera. Verkar ha varit ett bra drag :-). Vid 3-tiden på natten fick läraren och en förälder som var med nog och körde barnen i säng och dom somnade tydligen som stockar.

Denise var bra trött när hon kom hem igår morse vid 9-tiden. Hon somnade genast någon timme men fick hålla sig vaken och passa Miranda medans jag och mia var ute och fixade drevet och fotade båten. Men när vi kom hem igen somnade hon om, sov nästan hela dagen och inatt och nu har hon varit uppe och ätit frukost och somnat igen. Ont i magen hade hon hela dagen så det tog hårt på henne. Men dom hade grymt roligt och en kul idé. Ingenting som jag hört talas om någonsin!

Tydligen var det även två andra 8:or som sov över samma kväll. Läs en ”förtvivlad” lärares kommentar :-)!

[tags]Pysslingen, Rudanskolan, Barn, Skola, Lärare, Elever, Klassfest[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.