Insamling till klasskassan

delikatesskungen_logotypeHej

Jag går i 6:an och håller på attt sammla inte pengar till klasskassan genom att sälja salami korv i olika smaker:Vitlök, Peppar och Kryddmix. Om vi sammlar ihop 200 korvar så har vi tjänat 13000 till klasskassan. Igår när vi sammlade in alla vestälnings lappar så hade vi fått ihop 195 korvar. En kompis skulle sälja fler över helgen. Och alla hade inte med sig sina så vi har fått i hop över 200 korvar. Själv sålde jag 29 korv till T.ex: Pappas jobb köpte 10 och mina föräldra köpte 3 och mormor och morfar köpte 2 och farmor köpte 1 korv.

Julmarknad

Snart har vi julmarknad och då ska vi sälja och tjäna ihop ännu mjer en vad vi har. Vi ska sälja olika saker som till hör julen som vi har gjort själva. Och vi ska ha lotterier och boll kastning tror jag. vi pratar om det nu iskolan om ur vi ska göra.

(Det kommer mera information)

[tags]Barn, Skola, Familj, Klasskassa, Insamling, Insamlingar, Salami, Korv, Pysslingen, Julmarknad[/tags]

3 reaktioner till “Insamling till klasskassan”

  1. vi ska åka nån stanns med klassen i nian och vi har sammlat ihop 224 korvar och det blev 14560 kr.

    MVH Denise

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.