Alla kan väll blogga…Eller?

Jaha, då satt man här och börja blogga som alla andra. Trodde seriöst inte jag skulle börja blogga, ialf inte på nätet! Men aja, jag älskar ju att skriva, så varför inte dela med mig om min något tråkiga men flummiga vardag bland vänner,djur,färg och fester! Det är ju faktist kul med bloggar. Har kommit på mig själv ett X antal gånger sitta och surfa runt på olika bloggar och fastnat.

Jahapp, det va inte så mycket jag hade att skriva idag igentligen. Måste ju bara testa och se hur det här fungerar! SÅ man kan se det här som ett test inlägg. Eller något sådant!:S haha..

Sen har jag ju igentligen inte gjort så mycket som är värt att berätta om idag! Förutom att varit på kyrkogården och tänt ljus på en kompis grav! Hemskt, dystert och tråkigt. Och det är dessutom inte något att skriva om så det kan jag lämna på en gång. RIP vännen..

Vilket otroligt givande och spännande blogg inlägg! Inte..

Nä, nu ska jag pinna iväg ut på sista kissrundan med hunden. Ush, så tråkigt väder, så kallt…Brrr! Sen blir det att gå å knoppa!*gäsp*

Hej hopp!:)

[tags]Begravning, Förlora, Förlust, Blogga, Bloggning, Blogg[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.