Bakat bullar

img_7224Idag va en rätt tråkig dag.. man kände sej allmänt seg. Barnen va rätt bråkiga o utråkade.. Men de kom snö ett tag o då vart de fart på dom.. ha ha.. de for ut i full vinter mundering, trots att snön inte stannade på marken :)

Mina föräldrar kom över o hjälpte till lite , tack snälla mamma o pappa!!! Pappa sorterade upp våra dvd filmer som jag bara slängt i ett par ica maxi kassar, o la dom i kartonger. Vi har så himla många filmer o ingen plats att ha dom på än. Vi måste åka til ikea!!!!!!! O mamma skar ner ltie överlfödig tapet i vårt sovrum, sen satte hon o jag upp gardiner , va mysigt de blev :) nu e de bara resten kvar.. ha ha

Efter middagen bakade jag o Jocke bullar.. O alla slog som vanligt om degen.. de försann ovanligt många o gräddade bullar den här gången.. uuuuuundra vem/vilka de va som tog dom ??!!! :D Så nu har vi bara några bullar kvar, ingen ide o ens frya in :)

[tags]Familj, Barn, Bakning, Bullar, Kanelbullar[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.