Man väljer sin vardag!

Jaha, då sitter man här en Måndag! Svin kallt är det ute, och jag e redan trött på vintern, och då har det inte ens kommit så mycket snö än! Det snöade lite igår dock, stora vita flingor, men inte gladare belv jag för det. Saknar den där känslan man fick när man var liten när första snön föll, hela kroppen blev varm och lyckan bara spred sig i kroppen. Nu blir jag bara ännu mer deppad och längtar ännu mer till sommaren. Dock är ju vintern en VÄLDIGT fin årstid. Ialf när det ligger snö på marken och på träden, men det va länge sen vi hade en sån fin vinter tycker jag. Eller e det bara jag som ignorerat det?

Idag har det varit en rätt seg dag, men ändå har jag haft massa sysslor att göra, inga roliga dock. Det var ialf mysigt och vakna till solskenet i morse. Låg i min varma säng med tryggar armar som höll om mig och drömde mig bort. Det var en mysig start på en seg dag!

Ush, vad neggativ jag känner mig idag! Idag är allt bara jobbigt och tråkigt. Och mer och mer människor runt om än faller in i deppressioner. Hatar att sitta utanför och bara lyssna på deppiga vänner. Man mår så dåligt i hjärtat, man kan ju inte hjälpa mer än att bara vara där, och lyssna! Så maktlös. Förstår inte varför igentligen man är så deppig och neggo. Man har ju så mycket att leva för, så mycket man kan göra, och man är ung och frisk. Men ändå gör man inget. Igentligen ska man vakna varje morgon, ha en OVANLIG syssla eller sak som är rolig att göra i tankarna, och GÖRA den saken, behöver inte va något stort, kan vara att ringa en glömd vän, hälla ut såpa på golvet i vardagrummet och åka på arslet, ta tåget, åka till något ställe man inte varit på och bara kolla läget, göra trolldeg och göra flummiga figurer, vad som! Det e ju så jävla enkelt och sätta lite tvist på vardagen, men endå gör man inte det. Varför?

Så går man här, samma jävla vardag och klagar och klagar. Och heljerna då, dom e inte häller så där spännande som dom skulle kunna vara. Utan man gör alltid samma gamla saker. Fredag, man trängs bland alla andra männsikor som inte har någon fantasi på bolaget. Står i mils långa köer, och klagar. Klagar på att dom inte har mer kasser öppna, att folk luktar illa, och stressar upp sig i onödan. Och när man väl kommit ut så e det stress hem, laga käka, duscha sen gå å träffa polarna och dricka den där ölen eller vinet man köpte och göra EXAKT samma sak som man alltid gör. SItter, dricker, och dricker alltid den där extra ölen som man inte borde druckit. BLir så där äkligt aprak. Och allt för att man ska komma bort från sin vardag, bort från den där vanliga sinnes stämmningen. Man tror man är gad och går och skrattar och har kul när man i själva värket inte har så kul. Sen åker man hem, vaknar upp med sprängande huvuvdvärk och illamående. Och där gick hela lördagen åt att sova. Sen samma sak kvällen, man PINAR i
sig den första bärsen för att bli av med baksmällan, och blir så där piss full igen. Och söndagen tillbringar man i sin säng med colan i ena handen och fjärren i andra. Och så va det måndag, och allt är som vanligt igen, inget nytt gör man och dagarna bara går med ett suddigt minne från heljen om glöms snabbare än kvickt.

Va hemskt liv man har, haha! Tror det är många på denna jord som skulle byta den med mig och mina vänner, men endå klagar man!

Nä, som sagt, det är dags att få arslet ur vagnen och göra något åt saken. Imorgon ska jag nog vakna, och inte gå upp fören jag kommit på NÅGOT flummig att göra. Som jag inte brukar göra. Det kn ju vara en början! :) Sen kan det ju vara bra att se lite mer possetivt på allt. Tror det mesta blir roligare då!:)

Nä, nu ska jag gå å hämta mina gamla makaroner och korv, som jag ätit så många gånger, och är riktigt trött på, men idag…IDAG ska jag hämta dom med glädje! Ska ha ett leende på läpparna medans jag äter dom och tycka att det är jätte gott. Vem vet, kanske blir lite roligare då, kanske blir godare! Sen ska jag ringa en vän och fråga om den vill ha kottkrig med mig,(undra om det är lika kul nu som det var när man va liten?!?!) jag menar det är ju sesong för kottar just nu, ligger ett helt gäng på marken!

Bara för att får lite tvist på denna tråkiga måndag! :)

Just beacuse i can!

[tags]Vardag, Vinter, Höst, Depression, Trötthet, Ledsen[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.