El och ljus

Idag har elektrikern varit här och slutfört inkopplingen av taklampor och väggkontakter på vår övervåning som är under renovering. Allt har varit draget och klart men vi har velat vänta tills målning och tapetsering varit färdigt.

När han ändå höll på passade vi på att borra upp och dra ett VP-rör upp på vinden och förbereda för riktigt ljus där uppe nu när en brytare blev ledig. Känns väldigt udda nu när vi haft kopplingsdosor med spretande kablar nu säkert över ett år. Men nu sitter det knappar och vägguttag på sina platser, riktigt trevligt. Ett litet steg i rätt riktning. Nu är det bara resten kvar med tak, golv och dörrfoder.

[tags]Elektriker, Elinstallation, Renovering[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.