På väg mot Göteborg

20081207_001Då var vi på väg igen.

Man är väl lite nördig om man sitter på X2000, tar foto av sig själv med datorns inbyggda web-kamera och sedan bloggar =)? Eller bara ett tecken på att man har lite tråkigt?

Nu bär det i alla fall vidar ut på järnvägarna igen och lägga rällsmil bakom sig och samla SJ Priopoäng. Just nu njuter jag av det gratis kaffe man haft sedan början av året.

I Göteborg ska firman ha lite internutbildning och antagligen ut imorgon kväll på någon sorts tillställning som kräver biljetter. Förra året såg vi Claes Erikssons från Galenskaparnas show och den var riktigt bra. Sedan åt vi julbord på Liseberg. Det var riktigt trevligt även om jag var rädd för att showen skulle vara lite gammalmodig och tråkig. Mn det var den definitivt inte! Så vi får e vad det blir i år.

När vi kommer fram ska vi ta in på Hotell Kusten och även det hotellet börjar kännas som ett anra hem. Det är ju skrämmande på sitt sätt. Man talar om sjömannen som har enflicka i varje stad. Jag, har ett hotell i vrje stad istället. När dom säger ”hej igen” talar det sitt tydliga språk :)

I kväll blir det någon lätt föda, sen raka vägen i säng för att infinna sig 08:15 på kontoret och det är nog bäst mn är i tid. Stockholmskontoret öppnar ju annars kl9 :).

[tags]Tjänsteresa, Internutbildning, Vidareutbildning, Stockholm, Göteborg, SJ, SJ Prio, X2000, Tåg, Mobilt bredband, Hotell, Hotell Kusten, Claes Eriksson, Galenskaparna, Liseberg[/tags]

2 reaktioner till “På väg mot Göteborg”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.