Miranda började på kyrkis idag :)

Då har även våran fyra börjat på kyrkis :) Idag var första dagen, o de gickk jätte bra :)

De andra barnen har oxå gått på kyrkis. När man går hemma som jag gör så kan de ju vara kul för barnen att komma iväg ett par timmar ibland o leka med kompisar o då är de ju kanon att kyrkan har sina verksamhet. Inte för att vi är troende eller så, o de är inte så mycket jesus o gud prat, o de som de pratar om är ju almänbildande så de ska ju ändå lära sej de så småninom :)

Ialla fall. Dagen gick bra, Miranda vart lite ledsen när de skulle sjunga på morgonen vid samlingen. Men då fick hon sitta med mej o de gick bra. Sedan var de lek o fröknarna visade Mirre rutn lite. O då föjrde hon med o va mycket nyfiken. Sedan lekt hon mest själv med alla sakerna, man måste ju prova allt som är nytt.. :) Medan jag var på sidan om hela tiden, o försökte vara osynlig. Meningen är ju att hon ska vara där själv senare.

Den ena fröken som jobbade där, har haft Emilia förut, kul. HOn minns Emilia väl berättade hon, som en jätte härlig unge , men väldigt envis :) Hon berättade att de ve en dag då Emilia hade fått en ny mössa, o vill apsolut ha den på sig inne, men de fick hon ju inte då förståss o hon vart ju såååå sur,, o va de länge.. o de tyckt frökan var rätt roligt :)

Nu är de kyrkis igen på fredag, får se hur de går. :)

[tags]Barn, Barnverksamhet, Barnaktiviteter, Barntimmar, Barnomsorg, Kyrka, Kyrkan, Kyrkis, Förskola, Förskolan[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.