Semestern preliminärbokad!!!

landsorts-fyrIgår ringde stugutyrningen på Rånö tillbaka och bekräftade våra önskemål! Det blir en vecka tidigare i år men det kommer bli kanon. Vi har haft vaga planer på att spendera två veckor ute på Rånö. Just ”vår” favoritstuga var dessvärre bokad veckan efter men vi får se. Antingen om den inte betalas eller om man får byta hus efter en vecka vilket i och för sig är lite drygt. Eller så hittar vi på något annat andra veckan. Det har pratats löst om Liseberg och annat, vi får se. Men nu är det äntligen något man kan se fram emot och planera semestern efter!

Hoppas på strålande väder även i år. Längtar efter stränderna på Nåttarö dit det blir ännu lättare att ta sig i år med en snabbare båt.

Fler saker vi planerat länge är besök på Landsort och besöka fyren och tjejerna kan gå i alla små pysselbodar som det lär finnas mycket av där. Jag har varit där en gång som mycket liten men minns inte så mycket annat än att det var en stor upplevelse och speciellt. Då var vi också där med vår Windy 22 som pappa hade när vi var små har jag bestämt för mig :)

Något annat jag länge velat och som vi också varit på väg till när jag var liten men aldrig lyckats, är Gotska Sandön som lär vara otroligt speciell och vacker på sitt karja sätt. Men med nuvarande båt skulle man förvisso ta sig dit på knappt 2 timmar i vackert väder men jag tror ändå i så fall det blir turbåt med tanke på att vädret kan slå om väldigt hastigt och då är det inte lika roligt längre i liten båt.

Som vanligt så här års som sagt, drömmarna bubblar och det känns åter som liv i kroppen!

[tags]Windy 22, Semester, Semesterbilder, Rånö, Rånö källan, Stockholms Skärgård, Skärgård, Skärgården, Nynäshamn, Nåttarö, Mysingen, Landsort, Öja, Fyr, Fyrar, Gotska Sandön[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.