Kallelse till kurs del II

I december blev jag kallad till grundkurs 3 som är min och Fassis sista uppföljningsutbildning. Den skulle gå av stapeln första veckan i mars. Men av en mängd skäl har jag nu blivit framflyttad till juni istället. Passar klart bättre och är säkert varmare ute då också =) Det är förvisso mitt i skolavslutningstider men det ska nog gå bra.

Kursen äger rum ute på Almåsa Kursgård i Västerhaninge, alldeles invid Horsfjärden och där ute är fint sommartid. Det kanske inte riktigt är badväder men i vart fall inte snöstorm och drivis som det kan vara i mars.

[tags]Hund, Hundar, Labrador, Labradorer, Ledarhund, Ledarhundar, Dressyr, Hunddressyr, Kurs, Hundkurs, Almåsa, Haninge, Västerhaninge[/tags]

Stockholm County, Sweden

3 reaktioner till “Kallelse till kurs del II”

    1. Åfan är det din pyssling, coolt! Känner inte henne men vet vemhon är.

    2. Roligt roligt….världen är faan liten ibland….fast iofs…kanske inte så stort i Haninge!! ;-P

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.