SVT tar hutlöst betalt för bilder på mig del II

Ja läs själva i bloggen del 1 i denna historie. Nu har jag ändå köpt och beställt TV-inslaget i Aktuellt från den 24:e februari 1989. 1 minut och 42 sekunder långt. Jag kan faktiskt inte påminna mig om att jag själv någonsin sett inslaget efter hemkomsten från den resan.

Somliga skule kalla det ett stort mått ego, andra att man bara är skvatt dum i huvudet. Och kanske är den en dos av båda dessa, men mest av allt min ”milt” nostalgiska ådra. Det kanske också kan vara nu när åldern tilltar, en vilja att som ett adoptivbarn söka sig tillbaka. Det händer mig ibland, får för mig att leta rätt på gamla vänner jag inte hört av på 15–20 år. Men mest av allt är det nog bara nostalgi och för min egen del. Av samma främsta anledning till varför jag bloggar och bygger den här hemsidan eftersom jag inte har en aning om vem som annars skulle ha glädje av den.

Jag köper TV-inslaget och det är endast till för ”strikt privat bruk”. Min grundtanke var att lägga ut det under Semestrar -> Egypten 1989 där jag även hoppas kunna publicera bilder. Men lägger jag TV-inslaget där blir jag antagligen bötfälld och väldigt fattig eller inspärrad och ganska ensam och övergiven :) Så vi får lösa det på annat sätt. Jag kanske kan arrangera visningar mot en avgift av självkostnadstyp tills jag går plus minus 0 helt enkelt behålla det för mig själv =) Helt klart är att jag åtminstone ska vara väldigt ensam när jag ser det för första gången!

[tags]TV, SVT, TV-program, Programförsäljning, Nyheter, Upphovsrätt, Tv-nyheter, 1989, Egypten, Dyka, Dykning, Blind, Blinda, Synskadad, Synskadade, Aktiva Synskadade[/tags]

Stockholm County, Sweden

3 reaktioner till “SVT tar hutlöst betalt för bilder på mig del II”

    1. haha vi får se om du ber snällt! Men det här är känsliga grejer hehe

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.