Jobb i Västerås

Så var man då på resande fot i tjänsten igen. Denna gång med en last kameror/CCTV till Västerås för utställning inför en upphandling i området. Alla våra sex konkurrenter är här och får en halvtimmes presentationstid var. Lite segt och mycket väntetid blir det och vi ställer ut näst sist och sedan är det dags att åka hem igen. Och nog känns det lite surt att gå upp 05.30, komma fram vid 9 och sedan sitta av tiden fram till kl14 för en halvtimmes tid i rampljuset. Men ibland, eller ganska ofta är mina resor i jobbet just på det här viset.

Så nu sitter jag här i en folktom utställningslokal i lunchtid och längtar hem!

[tags]Tjänsteresa, Tåg, SJ, SJ Prio, Västerås, Hjälpmedel, Synskadade, CCTV, Mässa, Utställning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.