Semestern bokad!

landsorts-fyrFör någon vecka sedan tog vi tag i semesterplaneringen på allvar. Vi ville veta om våra vänner Ulrika och Mattias ville fira semester med oss i år igen ute på Rånö. I så fall var det hög tid att börja boka stuga om man ska ha någon chans att välja vecka och stuga. Och vi vill såklart bo i samma stugor som de senaste två åren. Då känner man sig som hemma.

Efter lite funderande över alternativa lösningar bestämde dom sig och jag ringde genast bokningen och hade turen att båda stugorna var lediga vecka 30. Och några dagar senare kom bokningsbekräftelser och inbetalningskort för bokningsavgiften.

Och nu när det är betalt känns allt så mycket bättre! Nu har man något att se fram emot och längta till och planera den övriga sommaren efter. Nu ska man bara bestämma sig för semesterveckor. Trots att man kan flytta semestern en eller två veckor hit eller dit, är beslutet svårt att fatta märkligt nog =).

[tags]Windy 22, Semester, Semesterbilder, Rånö, Rånö källan, Stockholms Skärgård, Skärgård, Skärgården, Nynäshamn, Nåttarö, Mysingen, Landsort, Öja, Fyr, Fyrar, Gotska Sandön[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.