Haninge Open

Idag var de dax för tävlling igen. Rätt jobbig period nu, man får liksom ingen helg, bara tävlingar hela tiden. Men de här är fjärde sista inomhus tävlingen i år. Men de kommer o bli lite glesare, nästa helg är de Lilla GE Galan, sedan är de ingen mer tävling förän Jeppe ska åka till Falun, o där efter är de bara en kvar, i Storängshallen, så de känns ju bra. Men jag tycker de är kul oxå, så himla kul o se framstegen som Jeppe gör just nu. O idag var de även Emilias första tväling. Hon har ju itne tränat så länge så hon har inte tävlat förut, men eftersom de var på Torvalla denna gånen tänkte vi att hon skulle få prova ialla fall, o de va kul tyckte hon :)

Jag o barnen kom iväg tidigt som planerat så att vi var där runt kvart över åtta. Emilas första gren var höjd. HOn rev ut sej på en gång, men hon var glad ändå :=)

Jeppes första gren var AT, man skule springa så få steg som möljig på 20 meter, han sprang med 8 steg :) Sen var de spjut för Jeppe. O eftersom de är innne så var de pressitionskast som gällde, att få ihop så mycket poäng som möjligt, genom att räffa olika mål. Han fick 14 poäng, o vann :) Fick sin första guldmedalj!!!

Emilia genomförde oxå en spjut omgång, men lyckades inte lika bra :) men hon tyckte de va rätt kul !! Henne längdhopp gick oxå bra, hon hoppasde 1.89 som bäst, kom nia tror jag, O kula fick hon iväg den 2.32. men hon är lite tillbaka dragen där, så jag tror att skule hon börja våga ta i så kommer de o gå mycket bättre.

Jeppe började sin höjdhopas tävling o klarade de två första hoppen galant, 1m o 110m . Sedan kom 115, som han inte klarat förut.. Han rev fösta men andra kom han över, så lycklig blev han :)Nästa höjning var til 120m , högt.. han rev alla tyvär.. men de var nära.. så lite mer tärning så är han vöer där med tror jag :) Men Jeppe tog en brons medalj där efert som att han klarade sitt 115 hopp på andra försöket :)

Emilais sita gren var AT, hon gjorde sina 20 m med 12 steg, duktgi :)

Sist o försenat var de dax för Jeppes längd, han hoppad 3.53 på sitt första hopp som var 10 cm längre än hans pers, så ett nytt personlig alltså :) O de gav honom en silver medalj!!

Så de va en mycket lyckad dag, med två trötta men glada barn!!!

[tags]Haninge Open, Torvalla, Friidrott, Tävling, Löpning, Långdistanslöpning, Kortdistanslöpning, Längdhopp, Höjdhopp, Spjut, Barn, Fritid, Fritidsintresse, Fritidsintressen[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.