Lilla GE Galan 2009

Jaha. då har man haft en hel tväloingsdag igen :)

Denna gången var de i Sätra, som vanligt, o Lilla GE Galan. En av de största inomhus tävlingar för ungdomar vad jag förstår. Mycket barn var de där.

Vi började dagen tiiiidigt,, kl halv åtta stod Åsa, Elin o Natta utanför i bilen o väntade på oss. Tack Åsa för att vi får åka med dej, vi är sååå himla tacksamma för de, :)

Sedan var vi där vid åtta tiden ugnefär. Lååånga köer till avprickningen och nummerlappsuthämtningen. Men sedan var de lugnt ett tag, fick platser på läktaren o allt.

Vid kvart över nio kom Egge, Tuva o Karin oxå, jätte kul att dom ville titta förbi o kolla när Jeppe tränar, o så fick jag mycket trevligt sällskap :) Halv tio var de dax för 60 m försök. Jeppe kom tre i sitt heat men tiden räckte inte.. den va dessutom sämre än sist.. Men denna gången så startade han för första gången med startblock, o de va ju ett framsteg om något :)

Kl 11 var de dax för höjdhopp. Den rol,igaste grenen av de alla . Vi bänkade oss på golvet vid matten o hejjade på . Egge fotade, tack Egge.. :)

Jeppe klarade höjderna 1m,104m, 108m, 112m, 116, på första försöket.. han bara for över.. :) o redan på 116 så hade han slagit pers. Men sen kom 120, där han rev i första försöket.. men gled över snyggt i andra.. O nuuuuu var de späannande.. nästa höjd 124 o de va i nte många kvar.. Men den höjden va liiite för svår.. han hade ner ribban med ena handen tyvär på sista.. Men jag tror att han kommer o klara de nästa gång :)

Sen var de dax för Egge o Karin o åka hem.. vi hann tyvär inte fika.. deras parkeringstid gick ut.. synd :)

15.00 var de dax för 600 m O idag körde Jeppe utan spikskor på de långa loppet.. Man ska ju bara ha spikskor när man kör korta o mycket snabba lopp.. På långa lopp blir man mest trött av att springa med spkskor..

Jeppe gjorde ett jätte fint lopp.. o kom trea.. men tiden räckte inte där heller tyvär..

Lite fina bilder som Egge har tagit, tack :)

[tags]Lilla Ge-galan, Ge-galan, Sätrahallen, Friidrott, Friidrott, Tävling, Löpning, Långdistanslöpning, Kortdistanslöpning, Längdhopp, Höjdhopp, Barn, Fritid, Fritidsintresse, Fritidsintressen[/tags]

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.