Tjejer på jobbet

Jag tycker min mamma är så cool — på många sätt — men när hon ska ”ut med tjejerna” och äta middag eller på någon aktivitet. Många skulle nog säga ”en skock kärringar mellan 80 och döden”. Allt handlar mest om inställning till livet och sig själv och då låter ”ut med tjejerna” klart bättre =)

Och ikväll var dom på jobbet med sitt tjejgäng. Vet inte exakt hur ofta dom ses, men en gång per månad, gör något och går ut och äter. Och idag var dom hos mig på jobbet och tittade på kameror och vad som finns om man börjar se dåligt. Och en så trevlig, intresserad och mysig publik var det nog länge sedan jag hade! Och när jag möter sådana, framför allt äldre och pensionärer så är bara en tanke, att sån vill jag också bli när jag blir gammal. För det hoppas jag oundvikligen drabbar även mig =) Då vill jag försöka vara glad, se och jaga möjligheter i livet och vårda det som är värt mest (näst efter familj) som vi sköter oftast sämst — vänner. Några av dem hade lite svårt att gå men dom var med ändå, gjorde saker. Sånt gör mig så glad!

[tags]Tjejer, Kvinnor, Tanter, Kärringar, Pensionär, Pensionärer, Vänner, Vänskap, Livet, Ålder, Ålderdom[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.