Första dagen efter sportlovet

Hej

Nu var det mycket länge sen ja skrev. Men de har inte hänt så mycket. Jo ja har haft sportlov de var SKÖNT…..

Under sportlovet så har ja badat typ 4 gånger. Och har träffat många vänner från min klass när ja väl har varit där. Och sen så har vi varit i stan o köpt spikskor till lillebrorsan Jesper. Och sen så har ja ramlat och gjort mej mycket illa i min rygg. Det var när vi körde snöbollskrig då Jeppe skullle mula mej o han hoppa på mej framifrån så ja sträckte den. Det gjorde jätte ONT…..

Men nu är lovet över o idag var ja i skolan o hade de jobbigt. För vi hade friluftsdag i Tyrestaby. Föst åkte vi bussen 834:an från handentermenalen. Och vi gick av vid Svartbäcken o gick åtta kilometer runt Tyrestaby. Då gick vi Barnvagnspåret som va ungefär 6 km. Men de var 2 km från Svartbäcken till Tyresta. Men när vi hade gått så skulle vi äta mat vi fick grillade hamburgare o juice. Den här dagen var de jobbigaste ja någonsin har o kommer göra tror ja.

Så de var lite om va ja har gjort dee kommer mer någon annan gång

Hejdå :)

[tags]Barn, Sportlov, Friluftsdag, Tyresta, Tyresta By, Bad, Bada, Torvalla, Simhall, Vinter, Snö, Snöbollskrig[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.