Tar sig bostadsbristen konkreta uttryck?

Ser ut som om någon tagit saken i egna händer och skapat sig en bostadsrätt mitt på söder i Stockholm =) Gatan har förvisso ett namn, Gotlandsgatan, men vad med numreringen på denna nya fastighet =)?

[tags]Stockholm, Söder, Södermalm, Barack, Bostadsbrist, Bostadsbristen, Trottoar, Trottoaren[/tags]

2 reaktioner till “Tar sig bostadsbristen konkreta uttryck?”

  1. Nej nej! Du har missuppfattat! Det här är kriminalvårdens nya mobila fängelser! Man låser helt enkelt in de strulande kidsen på plats. Då slipper man transportkostnaderna. Titta bara på det rejäla låset på dörren. Möjligen motsäjs det av de helt vanliga fönstren, men vi vet ju inte; det KAN vara pantsarglas :-)

    1. Jag lutade lite mer åt att den numera inte så nya sexköpslagen först tvingat näringsidkare och klienter ut på nätet, men där är det svårt att ses IRL så då måste man ha någonstans att vara. ”Gå på gatan” har fått en ny innebörd? Men det var jag först lite för finkänslig för att skriva =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.