Freeeedag!

img_8740 Idag e det fredagen den 27:e mars och det är inte bara löning utan Carros födelsedag! Grattis gumman! I present som hon tyvär vet om/hade varit roligare om hon inte men ja, shit happens) får hon en stoor tavla av mig gjort i kol på en elefant! Hon har tjatat länge efter en sådan då hon har afrika tema i sitt vardagsrum. Så i sista minut som alltid satte jag mig i går kväll och pilla klart det sista! Blev faktist ganska nöjd själv. Dock ser jag en hel del saker reda nu jag skulle gjort annolunda. Men så e det väll alltid! Aldrig nöjd med mina egna grejjer. Därför jag nog inte har några av mina egna tavlor uppsatta på väggen! Skulle störa mig till max på små saker som ingen annan ser!Sen som vanligt tycker jag korten missvisar! Tavlan är mörkare i verkligheten. Har inte lärt mig fotta konst, kanske borde läsa mer om det så det blir
bättre! Yeah yeah…Den kommer ialf finnas med i mitt galleri här på egen konst! :)

Så idag blir det uppvaktning för Carro. Jag ska självklart aggera kock. Och på menyn idag står det Smördegs inbakad fläskytterfilé med hemmgjorda pommes med mojokrydda och hemmagjord bearnaise sås och en fetaost sallad till! Lääängtar! Kommer bli så mumsigt! Sen blir det fest hos Carro och Tobbe! Så idag blir det att supa Carro under bordet! :P

Veckan har varit helt ok! Är ÄNTLIGEN!!!! klar med måleriet och tapeterna hos Carro och Tobbe. Dock har jag mer jobb som väntar men nu blir det en liten pause! Sköönt. Får så otroligt ont i ryggen! Funderar på att gå till farbror doktorn snart! Har så sjuukt ont i både rygg och nacke, vilket gör att det strålar upp i huvet. Bläää!

Utöver det har jag haft vovvarna hela veckan förutom i måndags! Tror jag det var!:S Och dom har varit så snälla så! Vädret har väl varit halvdan! Fint med sol men det har ju blåst ISKALLA vindar! Brr…När kommer våren?????

Nä, nu ska jag gosa lite med vovvarna på golvet innan det e dags för sista prommisen och sen iväg och laga kääk!

Trevlig helj! :)

[tags]Fredag, Födelsedag, Fest, Kalas, Fotografera, Måla, Tavla, Konst, Ryggvärk, Ryggsmärtor, Nackvärk, Promenad, , Hundar, Dagmatte, Vår, Sol[/tags]

7 reaktioner till “Freeeedag!”

  1. Haha, jaa! Ush, nu så fort någon säger mops eller liknade tänker jag på dokumentären. :( haha…
    ja emn mops är ju myyycket lättare än tex labbe! Mer drag, mer skarpa linjer. Labben har ju inte så starka linjer, då måste man ta till skuggor, och dom kan va knepiga:) Får se vad jag kan hitt på!:)

  2. Åhhh va fiiin den blev. jätte fin. Skulle vilja ha en sån stor med nån vovve på til Emilia hon skulle bli såglad :)

    1. jaa! Jag skulle kunna måla en på Stina !:) PÅ det kortet som jag har på hennes sida du vet:) Fassi blir ju så svår om ni inte har nån bild med jätte bra skuggor. Hon e ju så svart:P Eller om hon vill ha nån annan ras kanske!:) får kolla med henne:)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.