På resa till Örebro del II

Så var man då äntligen på hemväg igen. Tåget beräknas ankomma till huvudstaden om någon dryg timme. Det har varit en rolig och inspirerande tjänsteresa men som sagt är det alltid skönt när man är på väg hem. Och i synnerhet nu när en 5 dagar lång påskledighet väntar.

Igår deltog vi i invigningen av ett så kallat möjlighetscenter, dit man som funktionshindrad ska kunna komma och se vilken teknik och vilka hjälpmedel och därmed möjligheter som finns till ett aktivt och givande yrkesliv. Det var mycket folk, lysande från landshövdningen och initiativtagarna till detta intressanta upplägg. Något jag definitivt tar med mig hem som en bra idé.

Idag träffades vi igen på möjlighetscentret för att packa och prata affärer och nu rullar äntligen spårmilen i rsande fart under hjulen. Och tåg är skönt att åka och jag gillar känslan av att vara på väg. ”Målet är inget, vägen är allt” stämmer nog in på min relation till resandet.

Scandic Grand i Örebro visade sig från sin bättre sida denna gången. Jag hade inte hunden med mig och då slapp vi rökrum och man kunde andas när man vaknade. Jag var också tvungen att göra favorit i repris på deras grymma räkmackor igår kväll Jag bad dessutom om extra räkor, och nu har jag ätit räkor så att jag till och med hoppas att det inte ingår i vår planerade påskmiddag på fredag =)

Jag hoppas att påsken bjuder på vackert väder så jag kan ta tag i båtarna och äntligen få dem i sjön.

[tags]Arbete, Tjänsteresa, Resa, Örebro, Tåg, SJ, Sj Prio, Hotell, Scandic, Scandic Grand, Nattmacka, Räkmacka[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.