Ny bebis i familjen :)

I söndags åkte vi och hämtade vår nya bebis, Storhusets Lightning Thunder , eller Linus som han heter. En 2,5 mån gamal Fransk vädur kille, viltgul mantelfärgad, så söt o go :)Han är född på min kära systers födedelsedag, den 18 feb :)

Nu verkar han ha installerat sig väl, nyfiken är han o kommer när man kommer ut o hoppar runt fötterna o buffar på en :) Han gillar inte att man lyfter honom o har honom i knät, så de ska vi öva. Övade igår, men de slutae med att han vart su ro bet mej i armen :) men jag får skylla mej själv, jag höll ju fast honom :) men han s vänja sej tycker jag :)

Idag är han nog lite trött efter alla omställningar, han ligger o sover rätt mycket. Men jag lyfte honom idag o de va inte så farligt.. satte honom inte iknät. men ändå.. han vart inte så skärrad :) Gjorde rent i burarna idag oxå, tillsammans med Jeppe. De va jätte spännande tyckte Linus,, han tyckte plast påsen var jätte jätte kul.. :) han vile bita i den o hoppa på den :)

Här kommer lite bilder på honom :)

[tags]Djur, Husdjur, Kanin, Kaniner, Kaninbur, Kaninburar, Fransk Vädur, Dvärgvädur, Barn, Barn Och Djur, Lek, Leka, Empati[/tags]

2 reaktioner till “Ny bebis i familjen :)”

    1. Så liten vet jag inte , men sööööt :) ha ha.. han kommer o bli en 5-6 kg klump när han blir stor :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.