Reunionkväll

1999–2006 arbetade jag på ett företag som — till en början hette UUNET Sweden AB. Då var vi ett stökigt gäng som trots vårt kaotiska och knasiga yttre åstadkom underverk. Våra chefer lät oss hålla på, fika timmar i streck, komma och gå lite som vi ville eller flamsa och ha trevliga fester, enbart för att vi presterade så väldigt bra!

Med åren bytte företaget namn och därmed också mentalitet. Vihette MCI, MCI Worldcom och Worldcom. När jag slutade i mars 2006, hette vi Verizon Business =).

Flera försök har gjorts under åren att samla det gamla, knäppa underbara gänget för en liten gathering och svårt har det varit när eposten cirkulerade runt bland de tänkta deltagarna. Men svaren var ofta att någon skulle hämta barn, fredagar var inte bra, nej onsdagar spelar jag badminton osv osv. Till slut enades vi om en kväll som denna, bestämde plats på en krog inne i stan och jag såg verkligen fram emot det.

Tyvärr var det väl inte helt oväntat när återbuden började droppa in. Först förvandlades ”ja” till ”kanske” och sist till ”tyvärr inte”. Till slut var det bara jag och Egge kvar och platsen byttes från en krog på söder till Långbro värdshus. Så där hamnade vi denna afton och det stora sällskapet förvandlades till två gamla vänner på tumanhand =) Men trots att det var trist att den tänkta träffen inte blev av men det kändes ganska väntat och vi två hade ändå trevligt. Det blev finkäk, finöl och bord med vita dukar och inte heller vi två går ut tillsammans särskilt ofta. Det är väl såhär det är att bli vuxen och alla skaffar sina liv. Själv har jag bara aldrig förstått varför det ena måste förhindra det andra. Man kanske inte lever exakt samma vilda liv som tidigare, men att gå ut och ta en pilsner med goda vänner någon gång då och då borde man kanske få plats med. Men det handlar väl om prioriteringar.

Men jag har i alla fall haft trevligt i kväll! Men nej, några större ansträngningar att dra ihop gamla gänget igen kommer åtminstone inte jag göra.

[tags]Restaurang, Krog, Värdshus, Vänner, Reunion, Återträff[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.