Söndagsutflykt

Idag bestämde vi oss för att hitta på nåt kul, de är så himla trist o sitta hemma när vädret är fint o barnen blir så himla rastlösa o bråkiga av att bara vara hemma. Så vi åkte till 4H-gården Stora Skuggan vid Universitetet. De tog en liten stund innan vi httade dit , men när vi väl gjorde de så va de jätte nära T-banan. O jätte härlig miljö, stora ängar, skog o hagar.

Vi hälsade på kor, som just fått kalvar, Fåren hade just fått lamm, så söta.. Hästarna var ute i sina hagar. Getterna hade oxå fått ungar, favorier hos barnen tror jag :) Vi vandrade runt där ett bra tag, barnen lekte o hade jätte kul. Gården ska även ha uppfödning av Fransk Vädur, men vi hittade inte kaninerna o hönsen så de får bli en annan gång, för dit ska vi igen, helt klart :)

Dagen avslutades med lite BK på centralen, kl var så mycket så vi tyckte vi kunde äta ute istället för att äta hemma vid nio tiden.. o lite lyx kan man få unna sej nu när sommaren snart är här :)

[tags]Familj, Barn, Djur, 4H, 4h Gård, Stora Skuggan, Häst, Hästar, Ko, Kor, Kossor, Get, Getter, Kalvar, Får, Lamm, Natur, Djurgården, BK, Burger King[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.