Vårrusta båtar del VI

Nu börjar det äntligen röra på sig! Nu hänger drevet där på plats, nästan helt inkopplat. Men eftersom jag inte lämnat in några reservnycklar gick det inte att komma åt powertrim så de kunde inte slutföra monteringen. Nu är dock nycklarna på plats och vi hyser gott hopp om sjösättning innan helgen.

Jag, Emilia och jesper åkte ut till marinan. Det kändes lite motigt bara för att lämna nycklarna. Men vill man ha det klart får man anstränga sig lite. En ganska grådassig dag med duggregn men inte så farligt kallt.

Det har fortfarande inte löst sig med en ny vättig båtplats men får hoppas att det gör det snart. Får prova att backa in i en Y-bom och se om det är hyfsat enkelt och om det då är lätt att lasta på framför allt hunden.

I helgen fick vi ett livstecken från dem som köpt vår gamla Bonum 25. De har kommit längre än oss och hunnit vara ute på en tur vilket ju är lite orättvist =) Deras frågor handlade bara om installation av ekolodsgivare och så länge det är på den nivån är det ju glädjande och skönt att det går bra för dom.

[tags]Båt, Båtar, Båtliv, Windy, Windy 22, Marina, Varv, Bottenmåla, Bottenfärg, Vax, Vaxa, Teak, Träolja, Slipa, Skrapa, Vår, Service, Dålig Service[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.