Audio Pro Porto

audio-pro-porto-ipod-speakerIdag har jag köpt en ny leksak. Och ibland känns det som om man bara försöker ersätta något, döva tristessen eller bara för att det går. Men ibland känner man att man köper något man faktiskt velat ha ett tag och dessutom kommer kunna använda!

Och idag köpte jag iPod-högtalare, en Audio Pro Porto med iPod/iPhone-dockningsmöjligheter och FM-radio och uppladdningsbart batteri. Ville inte köpa något litet utan ville ha något med lite tryck i som både är släpbart och batteridrivet som man både kan ha i gymmet och i båten eller på semestern. Och ibland vill man höra lite vanlig radio också.

Först tänkte jag mig en fet ”bergsprängare” av klassisk typ som också finns med dockningsmöjlighet för iPod och MP3-spelare. Men denna var det klart bättre format på.

Så nu slipper jag släpa datorhögtalare i en påse som det tar en evighet att trassla ut varje gång. Imorgon ska den invigas i gymmet =).

Och i båten vill jag i alla fall inte ännu installera något fast ljud med alt vad det innebär i ännu fler kablar, håltagning för högtalare och stereo etc. Då kan denna också funka bra.

[tags]Apple, Ipod, Ipod Video, Ipod Nano, Iphone, MP3, Mp3-spelare, FM-radio, Fm Radio, Radio, Högtalare, Musik, Onoff[/tags]

4 reaktioner till “Audio Pro Porto”

    1. Nääää.. så får man inte göra.. :D visst va den skön, kan man cruisa runt på stan med.. ha ha ha ha

    2. Då är man ju så på och knäcker alla kids med musikmobiler =) På min tid gick man minsann runt med bergsprängare om man var cool =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.