Resa till Linköping del II

Så har man varit ute på lite resa i tjänsten igen. Denna gång till Linköping för en visning. Tåget gick halv nio imorse och först kl14.45 började utställningen. Folket var indelade i 6 grupper som fick en kvart vardera. En ganska jobbigt upplägg. En kvart, vad ska man göra då? För kort tid för att visa något i detalj och för lång tid för att bara prata rent allmänt. I mitt tycke sämsta upplägget. Och det är ju inte direkt jordens lättaste grejer att bara visa lite snabbt.

Men men, nu är det över för denna gång. Egentligen var det en middag ikväll men eftersom det inte fanns något på programmet för oss utställare imorgon valde jag att strunta i middagen och åka hem istället. Kändes sådär men chefen stannade kvar och representerade oss vid middagen.

Ner hit var det skakigt obekvämt dubbeldäckartåg som man får nackspärr av att försöka sova på. Nu sitter jag på ett betydligt mer tystgående och bekvämt X2000. Ibland tycker jag en soft hotellbar är skönt, med en kall öl tillbakalutad i en skön fotölj. Men just idag kändes det bra att komma hem.

[tags]Arbete, Tjänsteresa, Resa, SJ, Sj Prio, Tåg, Dubbeldäckare, X2000, Linköping, Hjälpmedel, Synskadade, Utställning, Visning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.