Motor- eller drevproblem del III

Nu har det varit tyst på bloggfronten från mig på ett tag. Men det har flera orsaker och den största är att jag känt mig som en död hamster i ett ekorrhjul. Det har varit för mycket tankar som det tyvärr inte går att blogga om.

Men idag har jag varit ute en sväng på marinan för att skicka min båt på service. Det fick bli en firma i stan som fick hämta den och se vad som är konstigt. Det blir kanske dyrare men jag orkar inte känna mig besviken, förväntansfull och sen frustrerad för att inget händer och ingenting går att boka.

Dom km med en stor Dodge Van och en trailer. rampen var nog lite i trängsta laget men det gick bra att få upp den. Killarna från Regal Service hade såklart gjort det där förr.

När båten var fastsurrad på trailern bar det av in mot stan och jag blev tillfrågad om lift. Jag tackade såklart ja eftersom jag annars få slå mig ner med datorn på bryggan och jobba lite i väntan på nästa färdmedel hem. Lite pyssel bara innan de lyckades koppla ur fyrhjulsdriften men till slut bar det av mot Stockholm. Jag blev avsläppt vid Globen och tog mig per tunnelbana in till jobbet igen.

Nu återstår bara väntan på domen och oavsett om det är lindrigt eller ej kommer det att kosta en slant. Bara få den dit kostar 2500kr och sen ska den tillbaka också. Men vi får hoppas att själva arbetet inte kommer svida allt för mycket över ”budget”. Men det är inte utan att det känns lite trist. Båtar är ju en dyr hobby nog som det är utan sådana här extra utgifter.

To be continued =)

[tags]Windy, Windy 22, Båt, Båtar, Båtliv, Volvo Penta, Båtmotor, Båtmotorer, Bensinmotor, V8, Mekaniker, Meka, Mecka, Marina, Varv[/tags]

En kommentar till “Motor- eller drevproblem del III”

  1. Jag tänkte precis idag på hur det går för dig. Håller tummar och tår för att det inte ska dra iväg för mycket!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.