Motor- eller drevproblem del VI

IMG_8763Nu är nog min stackars båt snart klar. Tanken var att jag skulle få tillbaka den idag men när man skruvade ihop drevet upptäckte man anledningen till att det satt tre packningar i påfyllningspluggen. Någon hade dragit sönder gängorna, försökt gänga om och gjort det snett så pluggen gick inte att få fast. Och det hade man som sagt löst med tre packningar…

Så nu blev det även ett nytt överhus till än så länge okänd kostnad. Normalt sett brukar man gänga om men då skulle hålet bli så stort och det skulle bli svårt att få tag i pluggar. Så man valde att sätta ditt ett begagnat överhus istället något som jag tycker låter rimligt men hoppas det även gäller priset.

Nästa bud för återtransport är i början/mitten på nästa vecka. Och det är ju inte så att frågetecknen kring mitt varvs hantering av problemet blir färre och mindre.

[tags]Windy, Windy 22, Båt, Båtar, Båtliv, Volvo Penta, Båtmotor, Båtmotorer, Bensinmotor, V8, Mekaniker, Meka, Mecka, Marina, Varv[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.