Tvärflöjtslektion del II

Joakim Nömell spelar tvärflöjt

Så var då min andra tvärflöjtslektion hos FlöjtMaria. Det var två veckor sen sist och jag har varit ganska flitig med att öva. Fortfarande är det andning och oktaver jag behöver träna mer på men efter förra lektionen lärde jag mig hitta toner igen som jag glömt hur man tog. Och för varje gång känner jag mig allt mer taggad och känslan av att det var ett rätt beslut att äntligen skaffa flöjten och ta hjälp att åter komma igång växer sig starkare.

Nu har jag fått nya övningar i att blåsa höga och låga toner renare och sedan blir det ett mer avancerat klassiskt stycke.

Nästa fredag är det dags för den sista bokade lektionen. Sedan blir det nog ett litet semesteruppehåll men mitt mål är att fortsätta senare i sommar eller höst.

[tags]Musik, Musikinstrument, Instrument, Blåsinstrument, Tvärflöjt, Flöjt, Sopranflöjt[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.